Esnekliğin geliştirilmesinde kullanılan farklı esnetme tekniklerinin etkinliği. - Doğan, Ali Ahmet (My University, 1991)
unknown
Keywords: Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; SPOR-ESNEKLİK; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri