İletişim stratejileri bağlamında Türk dış ilişkilerinin kamu diplomasisi açısından değerlendirilmesi: İsrail ve Rusya krizi örnekleri - Aydın, Ahmet (My University, 2017)
ÖZETİLETİŞİM STRATEJİLERİ BAĞLAMINDA TÜRK DIŞ İLİŞKİLERİNİN KAMU DİPLOMASİSİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: İSRAİL VE RUSYA KRİZİ ÖRNEKLERİDeğişmekte ve gelişmekte olan dünyada ülkelerin uluslar arası platformda kendi imajlarını arttırmak ve kendilerini diğer toplumlara daha iyi göstermek için çeşitli iletişim kanallarına başvurmaktadırlar.

ABSTRACTEVALUATION OF TURKISH FOREIGN RELATIONS IN THE CONTEXT OF COMMUNICATION STRATEGIES IN TERMS OF PUBLIC DIPLOMACY: EXAMPLES OF ISRAEL AND RUSSIA CRISISIn the changing and developing world, in order for the countries to enhance their images and make good show of themselves, they resort to a variety of communication channels. Public diplomacy, being one of those channels, undertakes everything of the countries on behalf of foreign policy.
Keywords: Communication Strategies; Israel; İletişim Stratejisi; İsrail; Kamu diplomasisi; Russia; Rusya; Turkish Foreign Relations; Türk Dış İlişkileri Public Diplomacy; Türkiye