Eupaverin hidroklorür’ün farmasötik formülasyonlarda stabilitesi - Barut, Duygu (My University, 1986)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK TEKNOLOJİ