İşletmelerde demokratik bir yönetim düzeni sağlayabilme açısından katılmalı yönetim. - Ekici, Musa (My University, 1987)
unknown
Keywords: Genel yönetim; KATILMALI YÖNETİM-İŞLETMELER; Yürütmenin yönetimi