Atatürk’ün toplum görüşlerinde milli ve dini unsurlar üzerine sosyolojik bir araştırma - Dönmez, Şerafettin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Sosyoloji; Sosyoloji ve antropoloji; Toplum Bilimleri