Bullous Sweet’s Syndrome: Report of an Atypical Case Presenting - (:unkn) unknown (My University, 2017)
0
Büllöz Sweet Sendromu: Halka Benzeri, Figüre Lezyonlarla Ortaya Çıkan Atipik Bir Olgu Sunumu
Keywords: Hematoloji