4.sınıf din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde eğitsel oyun yöntemi ile öğretim - Arslan, Nursel (My University, 2017)
Bu araştırmanın amacı İlkokul 4.Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde EğitselOyun yönteminin öğrenci başarısına ve derse karşı tutuma etkisini belirlemektir.

The purpose of this research was to identify the effect of the educational gamemethod on 4th grade students’ success and their attitudes in teaching the Religion and Ethicscourse.
Keywords: Ahlak bilgisi; Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Game; Education; Educational Game; Eğitim; Eğitim ve öğretim (İlk); Eğitsel Oyun Din Eğitimi; Eğitsel oyunlar; Oyun; Religion andEthics Course; Religion Education; Türkiye