1980 Sonrası dönemde Türkiye’de enflasyon ve bankacılığa etkileri - Çakmak, İ. Haşim (My University, 1996)
unknown
Keywords: Ekonomi; Enflasyon-işletmeler Üzer Etk; Finansman ekonomisi; Para; Paranın değeri