Ooferektominin ve ooferektomi sonrası seks steroidi replasmanının dişi sıçanlarda mesane ve üretra dokusu histomorfolojisi ve mesane kasılım nöroregülasyonu üzerine etkisi - Tanıdır, Yılören (My University, 2007)
unknown
Keywords: Hücre Morfolojisi; Ooferektomi; Üretra; Üroloji