Bankacılıkta kredi politikası, risk unsurları, Türkiye’deki bankaların karşılaştıkları kredi problemleri ve uygulamaları - Ekşioğlu, Tümay (My University, 1999)
unknown
Keywords: Banka kredileri; Bankalar ve bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Kredi