Edige Batır Destanı’nın Başkurt versiyonu (inceleme-metin-transkripsiyonlu-metin-çeviri-dizin) - Öztürk, Göksel (My University, 2001)
unknown
Keywords: Destanlar, halk masallarını içeren kitapçıklar; Halkbilim