Termal ve elektrik akımlarının meydana getirdiği lezyonların ayırıcı tanısı - Aksoy, M. Ercüment (My University, 1996)
unknown
Keywords: Adli tıp; ADLİ TIP; hastalık oranları; koruyucu sağlık hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri