Fraktal geometri'nin plastik sanatlarda kullanımı - Gülderen, Deniz (My University, 2017)
Fraktal Sanat üzerine iş üreten sanatçılar bilim ve sanatı buluşturan çalışmalarıyla çok sayıdadır. Öne çıkan isimler eser metninde yer almıştır.

The artists who produce work on Fractal Art are numerous with their works combining science and art. Featured names are in the text of the work.
Keywords: Art; Chaos; Fractal; Fraktal; Geometri; Geometri, Sanatta; Kaos; Resim; Sanat; Sanat Geometry