Rant arama:Türkiye’de tarımsal destekleme politikaları yoluyla akta rılan rantlar üzerine bir inceleme - Soyak, Münevver (My University, 1996)
unknown
Keywords: Ekonomi; RANTLAR-TARIM-TÜRKİYE; Sistemler ve kurumlar; TARIM-DESTEKLEME POLİTİKALARI