Günümüz heykel sanatçılarının takı çalışmaları ve konuya kişisel yaklaşımım - Mega, Nurhayat (My University, 1997)
unknown
Keywords: coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; HEYKELTRAŞLIK, TÜRK; kişilere göre ele alış; Plastik sanatlar (Heykeltraşlık); Tarihi