Cumhuriyet dönemi Türk güreşinde Yaşar Doğu’ nun yeri, önemi, etkisi - Karakuş, Seydi (My University, 1990)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; Güreş; Mücadele sporları; SPOR-GÜREŞ-TÜRKİYE; YAŞAR DOĞU