Hepatektomi yapılmış sıçan karaciğer hücrelerinde fosfoproteinlerin dağılımının bizmut boyama yöntemi ile elektron mikroskopunda gözlenmesi - Özdemir, Adnan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Biyoloji; BİYOLOJİ