Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ nda yaylı çalgılar eğitiminde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri - Tarkum, Erol (My University, 2001)
unknown
Keywords: Belirli çalgılar ve müzikleri; Müzik; Müzik_Öğrenim ve Öğretim_Türkiye; Telli çalgılar; yaylı telli çalgılar