Türk tekstil sektörünün istihdam ücret yapısı ve ekonomik analizi- beklentilerimiz - Fakıoğlu, Fethullah (My University, 1993)
unknown
Keywords: Ekonomi; Emek ekonomisi; İSTİHDAM-TÜRKİYE; TEKSTİL ENDÜSTRİSİ-TÜRKİYE; ÜCRETLER-TÜRKİYE