Arabulucu yolu ile çatışmalara çözüm bulma, arabuluculuk eğitiminin okullarda uygulanması ve bu eğitimin öğrencilerin benlik gelişmelerine, liderlik becerilerine saldırgan davranışlarına ve algıladıkları problem miktarına etkisi - Pekkaya, F. Banu (My University, 1994)
unknown
Keywords: ÇATIŞMA-EĞİTİM; Eğitim; Eğitim psikolojisi; ÖĞRENCİLER-BENLİK GELİŞİMİ