Anadolu Güzel Sanatlar liseleri piyano eğitimi programlarının geliştirilmesi - Acer, İbrahim (My University, 1993)
unknown
Keywords: Belirli çalgılar ve müzikleri; elektrofonik; Klavyeli; mekanik; Müzik; MÜZİK EĞİTİMİ-PİYANO; Piyanolar; vurmalı çalgılar