Muhtupl Skleroz hastalarında İnterferon-B1b tedavisinin sitokinler üzerinde oluşturduğu etkiler - Güleryüz, Meliha (My University, 2002)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri