Açıklamalı Eski Harfli Türkçe Matbû Tasavvuf Kitapları Bibliyografyası // Ahmed Hüsâmeddin Dağıstânî, Mezâhirü’l-vücûd alâ Menâbiri’ş-şuhûd, [İstanbul]: Ahmed Kâmil Matbaası, 1343 (1925); y.y., 1328/1910, [431s. 2 c.] - (:unkn) unknown (My University, 2012)
0
Keywords: Din Bilimi