Türk spor yönetiminde ademimerkezileşme eğilimleri - Doğar, Yahya (My University, 1994)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-YÖNETİM-TÜRKİYE