Tuzla Balık Gölü’ne bakteriyolojik (E.coli) ve kimyasal (Cd,Al,Fe++ ) analizlerle kirlilik parametrelerinin tespiti - Kayhan, Figen Esin (My University, 1993)
unknown
Keywords: ÇEVRE KİRLİLİĞİ-DENİZ VE GÖLLER; ÇEVRE KİRLİLİĞİ-TÜRKİYE; Sağlık ve belediye mühendisliği (Çevre koruma mühendisliği); Sanayi sağlığı mühendisliği