Kronik kalp yetmezliği olan hastalarda yaşam kalitesinin değerlendirilmesi - Özdemir, Vacide Aşık (My University, 2009)
unknown
Keywords: İç Hastalıkları; Kalp Yemezliği_Hastalıklar; Tıp; Yaşam Kalitesi