Ebu’l Velid Muhammed b.Ahmed b.Rüşd’ün eğitim anlayışı - Bekaroğlu, Ahmet (My University, 1992)
unknown
Keywords: Eğitim; Hristiyan guruplar tarafından desteklenen okullar; İSLAM DİNİ-EĞİTİM; Okullar ve din