Kadınlarda üreme sağlığı davranışlarının ve geliştirilen vajinal akıntı tanılama formu (VATF) ile konulan tanı sonucunun değerlendirilmesi - Aytaç, Aslıhan (My University, 2007)
unknown
Keywords: Kadın Hastalıkları; Üreme Sağlığı