Alzheimer Hastalığ’ndaki bellek bozukluğu modeli olarak sıçanlarda hipokampal dejenerasyon yaratılması:Antiglutamaterjik ajanların bu sürece etkilerini deneysel ve klinik olarak değerlendirilmesi - Tekin, Sibel (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri