Üst motor nöron patolojilerinde F-dalgası değişimlerinin değerlendirilmesi : görülme sıklığı,süre ve amplitüd,fasilitasyon ve uyarı frekansının etkileri - Işık, Nihal (My University, 1995)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-NÖROLOJİ