Uluslararası iletişimde televizyon haberciliği CNN (Cable News Network) - Albayrak, Selmin (My University, 1991)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); İletişim, Uluslararası; Televizyon; Televizyon Yayınları; Telsiz iletişimi