Batı Avrupa’da yeşil partilerin gelişimine genel bir bakış ve Türkiye’deki Yeşiller Partisi örneği - Türkay, Sultan (My University, 1989)
unknown
Keywords: ÇEVRECİLİK-YEŞİLLER PARTİSİ; SİYASAL PARTİLER-TÜRKİYE; SİYASAL PARTİLER-YEŞİLLER PART