Karamemi ve İstanbul Üniversitesi kütüphanesinde bulunan Muhibbi Divanı Tezhibi - Yılmaz, Hilal (My University, 1999)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El Sanatları; El yazmaları ve kitapların tezhibi; Güzel Sanatlar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Tezhip Sanatı, Türk