Türk iş hukukunda tüzel kişilik perdesinin aralanması - Bicaz, Fatma Arda (My University, 2017)
İş hukukunun güncel sorunlarından biri işverenin belirlenmesidir. ABSTRACT One of the current problems of the labour law is the determination of the employer.
Keywords: Birlikte İstihdam Employer; İş hukuku; İşveren; joint employment; organic tie; Organik Bağ; Türkiye; Tüzel kişiler; Tüzel kişilik