Çocukluk çağı düşük dereceli Gliom tedavisinde karboplatin hipersensitivite reaksiyonları, desensitizasyon tedavisi başarısı ve toksisite karşılaştırması - Beker, Dildar Bahar (My University, 2008)
unknown
Keywords: Çocukluk Çağı Beyin Tümörleri; Desensitizasyon Tedavisi; Karboplatin Hipersensitivite Reaksiyonları; Pediatrik Onkoloji