Üniversite öğrencilerinde yeme bozuklukları ve öz-etkililik - Kadıoğlu, Merve (My University, 2009)
unknown
Keywords: Beslenme Alışkanlıkları; Beslenme Bozuklukları; Halk Sağlığı; Üniversiteler ve Yüksekokullar_Öğrenciler_Beslenme