Spor yapan ve yapmayan gruplarda kişilik ve benlik boyutlarının karşılaştırılması - Şenerler, Şule (My University, 1993)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPOR PSİKOLOJİSİ