Yeni iletişim ortamlarının ekonomi politiği bağlamında emeğin dijitalleşmesi üzerine bir araştırma - Yandım, Doğukan (My University, 2017)
Toplumları, üretim biçimleri ve emek gücünün tabiiyeti temelinde, emeksermayeçelişkisi ile açıklamaya çalışan eleştirel ekonomi politik, tarihsel dönüşümlerikapitalizmle olan ilişkisi bağlamında ele almaktadır.

Political economy, which tries to explain societies on production methods andwork force allegiance basis by using labor-fund discrepancy, handles historicaltransformations in respect of their relationship with capitalism.
Keywords: Bilgi teknolojisi; Digitalization of Labor; Digitalization of Labor Political Economy; Ekonomi; Ekonomik yönler; İletişim teknolojileri; New Communication Medium; Political Economy; Sosyal yönler