Göğüs cerrahisi vak’alarında pre-operatif dönemde yapılan solunum egzersizlerinin öğretilmesinin post-operatif solunum kaybını azaltmadaki etkisi - Gürsu Ergene, Aylin (My University, 1995)
unknown
Keywords: Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-HEMŞİRELİK,CERRAHİ