İşgörenlerin çalışmaya güdülendirilmelerinde işletmeler açısından en uygun parasal özendirme planlarının seçimi ve bir araştırma. - Berzek, M.Nail (My University, 1982)
unknown
Keywords: Genel yönetim; PERSONEL YÖNETİMİ- GÜDÜLEME