Uluslararası spor organizasyonlardaki sponsorluğun kurumların marka değeri üzerine yarattığı etkinin incelenmesidaki sponsorluğun kurumların marka değeri üzerine yarattığı etkinin incelenmesi - Ertekin, Alpaslan Baki (My University, 2017)
Uluslararası Spor Organizasyonlardaki Sponsorluğun Kurumların Marka Değeri Üzerine Yarattığı Etkinin İncelenmesi ABSTRACT A Study of The Impact of Sponsorship In International Organisations on the Brand Value of the Companies
Keywords: Brand Value; Ekonomik yönler; Finans; Marka Değeri; Pazarlama; Sponsorluk; Sponsorship in Sports; Spor; Spor Sponsorluğu; Vodafone; Yönetim