Tüketici finansman şirketlerinin yapısı ve finansman şirketleri içindeki yeri : dünya ve Türkiye uygulamaları - Şentürk, Okhan (My University, 2001)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKALAR VE BANKACILIK-TÜRKİYE; Ekonomi; Finansman ekonomisi; FİNANSMAN-İŞLETMELER