Tekstil tasarımında fotoğraf tekniklerinin kullanımı - Arslan, Cafer (My University, 1993)
unknown
Keywords: Çeşitli konuları; Fotoğrafçılık; FOTOĞRAFÇILIK-TEKNİKLER; Güzel ve dekoratif sanatlar; TEKSTİL-TASARIM-FOTOĞRAF