Değişik ftalosiyanin komplekslerinin elektrokimyasal karakterizasyonu, elektrokatalitik ve elektrokromik uygulamaları - Orman, Efe Baturhan (My University, 2017)
Ftalosiyanin bileşikleri 18 π-elektronuna sahip, çoklu ve reversibil elektron transfer özellikleri gösteren aromatik makromoleküller olarak bilinirler.

Phthalocyanine compounds belong in the class of aromatic macromolecules with 18 π-electrons and exhibit multiple and reversible electron transfer properties.
Keywords: Bileşikler; Electrocatalytic; Electrochemical; Electrochromic; elektokimya; elektrokatalitik; Elektrokimyasal özellikleri; elektrokromik Phthalocyanine; Fizikokimya; Ftalosiyanin; Ftalosiyaninler; Kimya