Lise öğrencilerinin karmaşık sayılar konusundaki kavramsal ve işlemsel bilgilerinin antropolojik didaktik teorisi bağlamında incelenmesi - Kırmızıgül, Adem (My University, 2017)
Literatürde karmaşık sayılar ile ilgili çalışmaların az sayıda olması buçalışmanın önemini arttırmaktadır. ABSTRACT It is the fact that the number of studies on complex numbers is from whichmakes this study more important.
Keywords: Anthropological Didaktic Theory; Antropolojik Didaktik Teori Complex Numbers; Concept Definition; Concept İmage; Eğitim ve öğretim (Orta); Karmaşık sayılar; Kavram İmgesi; Kavram Tanımı; Matematik; Türkiye