Meningiomalarda tenascin: ekspresyon derecesinin histolojik, radyolojik ve anjiojenik kriterlerle korelasyonu - Bayri, Yaşar (My University, 2001)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-nöroloji