Türkiye’de (Ege Bölgesinde) ve Türk Cumhuriyetleri’nde (Özbekistan ve Türkmenistan’da) yetişen pamukların fiziksel özelliklerinin tesbiti, kıyaslanması ve bu bölgelerin pamuk özellik haritasının çıkartılması - Güneş, İbrahim (My University, 1997)
unknown
Keywords: PAMUK