Belirgin sağ ventrikül disfonksiyonu olmayan kronik obstrüktif akciğer hastalığında egzersizin B tipi natriüretik peptid düzeyine etkisi - Erdim, Refik (My University, 2005)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kalp hastalıkları; Kardiyoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri