Kronik hemadializ hastalarında recombinant insan eritropoetini tedavisinin günlük yaşam aktivitelerine etkisi. - Paydaş, Meryem (My University, 1994)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Böbrek vesidiksağan (üreten) hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-NEFROLOJİ