Ciprofloxacin ve diğer antitüberküloz ilaçların m. tuberculosis şuşlarına karşı in-vitro etkisinin araştırılması - Duman, Necdet (My University, 1991)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-MİKROBİYOLOJİ; Tüberküloz (verem); Tümörler ve çeşitli bulaşıcı hastalıklar